Till innehåll på sidan

YH -yrkeshögskoleutbildningar

På Campus Åsö hittar du två yrkeshögskoleutbildningar för undersköterskor. Du kan välja att läsa vår populära Barnspecialistundersköterskeutbildning eller vår nya utbildning för dig som vill jobba som Specialistutbildad undersköterska inom anestesi, operation och intensivvård.

Utbildningarna är för dig som har arbetat minst ett år som undersköterska och som vill gå en eftergymnasial vidareutbildning inom sjukvården. Båda utbildningarna läser du under ett år och är på 200 yh poäng. Utbildningarna ger yrkeshögskoleexamen. 

Vård- och omsorgscollege -Kvalitetsäkrade utbildningar

Båda utbildningarna är certifierade Vård- och omsorgscollegeutbildningar (VOC). Vård- och omsorgscollege är en kvalitetsstämpel som ställer krav på utbildninggen och elever som uppfyller kraven inom VOC tilldelas intyg eller diplom och brosch som är meriter inför en anställning inom vården.

Utbildningsstart och ansökan

Nästa kursstart för båda utbildningarna är den 17 augusti 2020. Du kan söka från hela landet men måste vara på plats i Stockholm under undervisningstiden; 17 augusti 2020 till 4 juni 2021 då undervisningen sker i klassrum i Campus Åsös lokaler på Blekingegatan 55, på Södermalm. Ordinarie ansökningsperiod 2 mars och 30 april.

Sen ansökan

Sen ansökan är öppen från och med den 12 juni. Läs mer om utbildningarna och hur du söker genom att klicka på länkarna nedan.

Våra YH-utbildningar

 

Dela: