Pedagogiskt arbete

Kursen Pedagogiskt arbete ger dig kunskaper om pedagogiska verksamheter och aktiviteter. OBS! Kursen går inte att söka som enskild kurs. Den ingår i yrkesutbildningen för Barnskötare. Du får kunskaper om lek och skapande verksamheters betydelse för människors lärande och växande. Du får även chansen att utveckla din förmåga att arbeta utifrån lagar och andra bestämmelser som styr pedagogiska verksamheter och att få kunskaper i att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera aktiviteter för att stödja och stimulera människors lärande och deltagande i olika situationer. Observera att det ingår 4 veckors praktik (APL) i kursen. APL görs enligt handledares schema, 35 h/vecka, dagtid och kvällstid. Du gör APL både när du läser kursen i klassrum och på distans. Du får information om exakta veckor från din lärare vid kursstart.

Pedagogiskt arbete, 200 poäng

Kursfakta

Kurskod: PEGPEA0
Poäng: 200