Ansökan öppen till våra YH-utbildningar

Nu är ansökan öppen till Åsö vuxengymnasiums yrkeshögskoleutbildningar för undersköterskor. Du kan välja att läsa vår populära Barnspecialistundersköterskeutbildning eller vår nya utbildning för dig som vill jobba som Specialistutbildad undersköterska inom anestesi, operation och intensivvård.

Utbildningarna är för dig som har arbetat minst ett år som undersköterska och som vill gå en eftergymnasial vidareutbildning inom sjukvården. Ansökan är nu öppen och du kan ansöka fram till den 30 april.

Vård- och omsorgscollege -Kvalitetsäkrade utbildningar

Båda utbildningarna är certifierade Vård- och omsorgscollegeutbildningar (VOC). Vård- och omsorgscollege är en kvalitetsstämpel som ställer krav på utbildninggen och elever som uppfyller kraven inom VOC tilldelas intyg eller diplom och brosch som är meriter inför en anställning inom vården.

Utbildningsstart och ansökan

Nästa kursstart för båda utbildningarna är den 17 augusti 2020. Du kan söka från hela landet men måste vara på plats i Stockholm under undervisningstiden; 17 augusti 2020 till 4 juni 2021 då undervisningen sker i klassrum i Campus Åsös lokaler på Blekingegatan 55, på Södermalm. Du ansöker mellan 2 mars och 30 april. Läs mer om utbildningarna och hur du söker genom att klicka på länkarna nedan.

Våra YH-utbildningar och ansökan

Dela: