Nu är det dags att söka till våra kombinationsutbildningar sfi-kombo

Du som läser sfi-kurserna 2B, 2C eller 2D kan nu söka till våra sfi kombinationsutbildningar där du läser sfi samtidigt som du läser en yrkesutbildning mot yrkena barnskötare och undersköterska. Utbildningarna kallas ibland också för sfi-kombo. Utbildningarna är på heltid och startar 20 april. Ansök senast 23 februari.

Våra Sfi-kombo utbildningar

Våra sfi-komboutbildningar är för dig som just nu läser sfi-kurserna 2B, 2C eller 2D. På en sfi-komboutbildning läser du sfi samtidigt som du läser en yrkesutbildning. Du läser utbildningen på heltid och efter utbildningen har du stora chanser att få ett jobb inom yrket du läser mot. Läs mer om varje sfi-komboutbildning nedan.

Sfi-kombo - Barnskötare, start i 20 april

Sfi-kombo - Undersköterska, start 20 april

Åso vuxengymnasiums sfi-kombo utbildningar på TV4-nyheterna

Tisdagen den 4 februari sände TV4 Nyheterna ett inslag om våra sfi-komboutbildningar. I intervjun berättar sfi-elever som läser till undersköterska om utbildningen och om hur de snart börjar jobba inom vården. Med i inslaget är även rektor Tobias Fannkvist som berättar om utbildningarnas upplägg och hur många som får jobb direkt efter utbildningen.

Se TV-inslaget från TV4 här