Nyhet! Sfi + yrkesutbildning i kombination på Åsö vuxengymnasium

Hos oss på Åsö vuxengymnasium kan du som läser sfi studieväg 2 och är på sfi-nivå 2B, 2C eller 2D nu läsa sfi i kombination med en yrkesutbildning. Dessa utbildningar kallas även komboutbildningar. Den 11 februari 2019 startar komboutbildningarna Sfi med yrkeskurser för Barnskötare och Sfi med yrkeskurser för Vårdbiträde på Åsö vuxengymnasium. Sista ansökningsdag är fredagen den 14 december. Läs mer om hur du ansöker på sidan: Ansök till Sfi och yrkesutbildning i kombination. Onsdagen den 12 december kl. 14.00 bjuder vi in dig som är intresserad av någon av utbildningarna Sfi med yrkeskurser för Barnskötare och Sfi med yrkeskurser för Vårdbiträde till en informationsträff på skolan.

Informationsträff 12 december

Dag: Onsdagen den 12 december
Tid: Kl. 14.00
Plats: Blekingegatan 55, ingång C, 1 trappa upp
Sal: rum B17.
Övrigt: Ingen föranmälan krävs
Ansökan: Du kan få hjälp att ansöka till utbildningarna på plats

Sfi och yrkesutbildning i kombination på Åsö vuxengymnasium

Kontakta gärna Vuxenutbildningscentrum på Rosenlundsgatan 52 för mer information om sfi-utbildningar i kombination med yrkesutbildningar.