Läs en yrkesutbildning och kom snabbt ut i arbete

Kom snabbt ut i arbete och få chans att göra skillnad. På riktigt. Hos oss på Åsö vuxengymnasium kan du läsa till bristyrkena Barnskötare och Undersköterska och få stora chanser till jobb direkt efter utbildningen. Du får också chansen att göra skillnad för de människor du möter varje dag i ditt arbete. Ansök senast 10 juni.

Vår Barnskötarutbildning är på 1 år och du kan efter avklarad utbildning arbeta som barnskötare, elevassistent eller personlig assistent till barn. Vår undersköterskeutbildning läser du under 1,5 år och utbildningen är kvalitetssäkrad enligt Vård- och omsorgscollege riktlinjer. Åsö vuxengymnasium är sedan januari 2018 ett Vård- och omsorgscollege vilket betyder att alla elever som har läst utbildningen och uppfyller kraven inom Vård- och omsorgscollege tilldelas intyg och en brosch som är meriter inför en anställning inom vården.

Läs mer om våra yrkesutbildningar här:

Barnskötare

Undersköterska