Plugga matematik på Åsö vuxengymnasium!

På Åsö vuxengymnasium erbjuder vi nio olika matematikkurser på gymnasial nivå i klassrum eller på distans. När du läser matematik på Åsö vuxengymnasium så har du också tillgång till vårt pedagogiska matematikstöd Matemateket.

På Åsö vuxengymnasium erbjuder vi nio olika matematikkurser på gymnasial nivå i klassrum eller på distans. När du läser matematik på Åsö vuxengymnasium så har du också tillgång till vårt pedagogiska matematikstöd Matemateket.

Matemateket -pedagogiskt stöd i matematik

Matemateket är en plats på skolan där du som läser Matematik eller Fysik har möjlighet att studera enskilt, räkna tillsammans med andra studerande eller få hjälp av en lärare. Matemateket är öppet måndag till fredag och är bemannat av lärare enligt schemat på Matematekets webbplats.

Aktuella kursstarter

Nästa aktuella kursstart för våra matematikkurser är 16 mars. Ansök via din kommun senast de 19 januari. Du hittar mer information om hur du ansöker på vår sida Så ansöker du, där hittar du även länkar till alla kommuners webbplatser. Här nedan hittar du länkar till alla våra matematikkurser och kan läsa mer om kursstarter, tider och kurslitteratur.

Våra matematikkurser

Grundläggande kurser i matematik

Vi på åsö vuxengymnasium erbjuder också kurser i Matematik på grundläggande nivå. Grundläggande kurser motsvarar grundskolans nivå. Grundläggande Matematik består av 4 delkurser på totalt 600 poäng. Grundläggande Matematik delkurs 1 och 2 är båda på 100 poäng medan delkurs 3 och 4 är på 200 poäng vardera. Läs mer om kurserna här nedan.

Dela: