Grundläggande Historia

Läs Historia grundläggande i klassrum på Åsö vuxengymnasium, Stockholms stads eget komvux. Grundläggande kurser motsvarar grundskolans nivå. Kursen Grundläggande Historia ger kunskaper om historiska sammanhang, som bidrar till din historiska bildning och historiemedvetande.

Du ansöker till kursen här.

Grundläggande Historia, 150 p

Kursfakta

Kurskod: GRNHIS2
Poäng: 150
Förkunskaper: -
Kurslängd: 10 veckor

Kurslitteratur

Titel: Gleerups historia 7-9, digital, elevlic, 12 mån
Länk till e-bokhandel: https://www.ordochbok.se/utkik-7-9-historia-interaktiv-elevbok-12-man.html
Förlag: Gleerups

Om du önskar en bok i pappersform så kan du kontakta läraren vid kursstart för mer information.

Aktuella kursstarter

Start: 3 augusti
Slut: 9 oktober
Antal veckor: 10
Kursform: Klassrum
Dag och tid: Mån, Ons 13:00-16:30
Studietakt: 75%
Kursgrupp: ÅV208GRHISK26
Ansökan: Du kan söka till kurser på grundläggande nivå när som helst under året. Kontakta Vuxenutbildningen i din kommun för att se vad som gäller för just din kommun. Ansök här!

Start: 12 oktober
Slut: 18 december
Antal veckor: 10
Kursform: Klassrum