Dramapedagogik

Kursen Dramapedagogik på Åsö vuxengymnasium är för dig som vill lära dig hur du använder drama som metod i pedagogiska sammanhang och hur du planerar och genomför dramapedagogiska aktiviteter.

Kursen är anpassad för att passa både dig som redan arbetar inom barnomsorgen och dig som vill komplettera din gymnasieutbildningen. Ansök här.

• Kursen är en fördjupningskurs inom Barn och fritid
  • Du läser kurserna på distans och kan kombinera studierna med jobb
  • Kursen undervisas av behöriga lärare med lång arbetslivserfarenhet från förskola och skola
  • Du studerar via vår digitala lärplattform och du är på plats i skolan vid metodövningar, delprov och slutprov.

Dramapedagogik, 100 poäng

Kursfakta

Kurskod: PEGDRA0
Poäng: 100
Förkunskaper: Grundskola eller motsvarande
Studietakt: 10 veckor

Liknande kurser: Skapande verksamhet, Fritids- och idrottskunskap, Naturguidning

Kurslitteratur

Titel: Enl. överrenskommelse med lärare vid kursstart
Författare:
Förlag:
ISBN:

Kursen erbjuds inte under hösten 2020.

Om du önskar att läsa en specifik kurs hos oss kan du följa dessa fyra enkla steg:

1. Kopiera önskad kursgrupp här ovan
  2. Gå till din kommuns ansökningssida genom att gå till sidan Så ansöker du.
  3. Klicka på länken avancerad sökning
  4. Klistra in kursgruppen i fältet kurskod