Digital lärplattform Moodle

På Åsö vuxengymnasium använder vi lärplattformen Moodle. I Moodle skapar du ett eget konto och kan på så sätt få tillgång till kursmaterial, information från Studie- och yrkesvägledare samt information om vilket elevstöd du har tillgång till som elev på Åsö vuxengymnasium. Moodle används av både elever som läser kurser på distans och elever som läser i klassrum.

Så här använder du Moodle:

1. För att få tillgång till Moodle så krävs det att du har ett fungerande e-postkonto och tillgång till en dator, läsplatta eller smartphone.
  2. Moodle hittar du enklast högst upp (på dator) på webbsidan och (på mobil enhet) klickar du på Genvägar högst upp till vänster och sedan länken Moodle
  3. För att kunna använda Moodle på Åsö behöver du ett användarkonto. Detta skapar du själv på länken Nytt konto

Information om hur du skapar ett användarkonto hittar du i Manual för Moodle

Om du har problem att logga in på Moodle eller har frågor rörande lärplattformen så kan du kontakta Moodleansvariga på skolan.

Moodleansvarig under hösten 2019

Peter Lissenko