Ansök här!

Nu kan du söka vårens grundläggande och gymnasiala kurser

Nu är ansökan öppen till vårens kurser, basår och yrkesutbildningar. Ansökan till höstens kurser öppnar 9 april. Höstens kursutbud kommer att vara tillgängligt på webben den 1 april. Du hittar länkar till kommunernas ansökningssidor här nedan.

Ansök här via länken till din kommun:

Stockholms kommun»
Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholms och Österåker kommun»
Solna kommun»
Sollentuna kommun»
Nacka kommun»
Värmdö kommun»
Upplands Väsby kommun»
Övriga kommuner»

Kursutbud

Här hittar du hela vårt aktuella kursutbud Våra kurser och utbildningar

Ansökningstider

Kursstart 27 maj (sommarkurser på 5 veckor): ........ansök senast 31 mars

Kursstart 5 augusti: ..................ansökan öppnar 9 april. Ansök senast 9 juni.

Vem får studera hos oss?

För att studera hos oss på Åsö vuxengymnasium måste du vara folkbokförd i någon av följande kommuner: Stockholm, Nacka, Värmdö, Täby, Danderyd, Vallentuna, Vaxholm, Österåker, Upplands Väsby, Sollentuna eller Solna. Du söker alltid din komvuxutbildning via din kommuns webbsida. För att söka till oss via din kommun välj Åsö vuxengymnasium som skola i sökrutan och leta sedan upp den kurs du önskar ansöka till

Folkbokförd i annan kommun

Om du bor i en annan kommun än de som är listade här är det din hemkommun som bestämmer om du får studera hos oss eller inte. Läs mer här hur du ska göra om du vill ansöka till oss.

Antagning till grundläggande kurser

Antagning till grundläggande kurser sker löpande. Det betyder att du kan söka till kurser på grundläggande nivå när som helst under året. Kontakta din kommun för att se vad som gäller för just din kommun.

 

Dela: