Studie- och yrkesvägledning

Vid antagningsfrågor, betygsbeställning, CSN-frågor eller dylikt. Ta kontakt med skolans expedition på; info@asovux.se

Våra två studie- och yrkesvägledare stödjer dig i planeringen av dina studier och vänder sig till dig som studerar på Åsö vuxengymnasium. Med hjälp av den fördjupade individuella studieplanen får du struktur och ordning på din studiegång. För bokning av individuellt samtal kan du ringa under telefontiderna eller skicka e-post. Förbered ditt möte genom att ta med dina betygsdokument från andra skolor samt fundera vad du vill ha ut av samtalet.

drop in svarar vi på kortare frågor gällande dina studier, din ansökan och du kan beställa slutbetyg eller examensbevis samt boka tid för vägledningssamtal.

I ett vägledningssamtal ger vi en fördjupad vägledning kring studier och yrkesliv, utifrån din bakgrund, nuvarande studier och framtida mål. Vi skapar tillsammans en fördjupad individuell studieplan.

Om du inte studerar på Åsö vuxengymnasium men vill börja kan du kontakta:
Komvuxcentrum Stockholm, Hornsgatan 124, telefon: 08-508 35 400.

Läs mer om VUX2012 och hur du kan påverkas av de nya reglerna här »

Aktuellt just nu:

* Sista dag att söka kurser är alltid 8 veckor innan kursstart!

Studie-och yrkesvägledare

elin

Elin Edmundsson
elin.edmundsson@stockholm.se
Rum H6a
Måndag - torsdag 13.00 - 14.00

Telefontid
Måndag-torsdag 10.00 -11.00

Jenny Rosvall
jenny.rosvall@stockholm.se
Rum H7b
Måndag - tisdag 10.00 -11.00 och 13.00 - 14.00

Jasmin Lundgren
jasmin.lundgren@stockholm.se
Rum H6b
Måndag - torsdag 10.00 - 11.00

Telefontid
Måndag-torsdag 13.00 -14.00

Slutbetyg eller examensbevis

Om du ska ta ut ditt slutbetyg eller examensbevis ska du vända dig till studie- och yrkesvägledarna. Handläggningstiden för dokumenten är mellan en och två veckor, så var ute i god tid, speciellt i slutet av terminen. Tänk på att du måste lämna in betygsoriginal från andra skolor när du ska ta ut ditt slutbetyg.

Sista dag att komplettera betyg till högskola och universitet:
måndag 20 juni.

Tänk på att du själv måste skicka in dina betyg eller lämna dem personligen!

Om du vill skicka betygen:

Antagningsservice
FE 20101
839 87 Östersund

Om du vill lämna dem personligen: Wallingatan 2, antingen i brevlådan märkt "Universitets- och högskolerådet" eller lämna dem i receptionen på våning 6.