Ansök till kursstart 16 oktober senast 20 augusti!

Läs kurser och yrkesutbildningar med kursstart 16 oktober. Vi erbjuder ett stort antal enskilda kurser samt hela yrkesutbildningar. Du kan välja om du vill läsa på distans eller i klassrum. Här nedan hittar du alla kurser och yrkesprogram med kursstart 16 oktober.

Yrkesprogram: Barnskötarutbildning 900 poäng och Undersköterskeutbildning 1350 poäng
Enskilda kurser: Affärsjuridik, Akutsjukvård, Animation 1, Barns lärande och växande, Biologi 1-2, Digitalt skapande 1, Engelska grundläggnde delkurs 1-4, Engelska 5-7, Etik och människans livsvillkor, Filosofi 1, Fotografisk bild 1-2, Franska 1-3, Fysik 1-2, Företagsekonomi 1-2, Geografi grundläggande, Geografi 1, Grafisk Illustration, Vektorgrafik, Pixelgrafik, Grafisk kommunikation 1, Gymnasiearbete Ekonomi, Gymnasiearbete Humanistiska, Gymnasiearbete Naturvetenskap, Gymnasiearbete Samhällsvetenskap, Gymnasiearbete Vård- och omsorg, Hem- och konsumentkunskap grundläggande, Hemsjukvård, Historia grundläggande, Historia 1b, Historia 2a, Hälsopedagogik, Information och kommunikation 1, Italienska 1, Japanska 1-3, Kemi 1-2, Kommunikation, Lärande och utveckling, Matematik grundläggande delkurs 1-4, Matematik 1-4, Medicin 1-2, Medieproduktion 1, Människors miljöer, Naturkunskap 1a1, Naturkunskap 1a2, Naturkunskap 1b, Naturkunskap 2, Pedagogiskt arbete, Pedagogiskt ledarskap, Psykiatri 1, Psykologi 1-2, Programmering 1, Programmering 1 JavaScript, Redovisning 1-2, Religionskunskap 1, Samhällskunskap grundläggande, Samhällskunskap 1-2, Sociologi, Spanska 1-2, Specialpedagogik 1, SVA grundläggande delkurs 2-4, SVA 1-3, Svenska grundläggande delkurs 2-4, Svenska 1-3, Valedering Vård och omsorg, Vård och omsorg vid demenssjukdom, Vård och omsorgsarbete 1-2, Webbutveckling 1-2 och Äldres hälsa och livsvillkor.

Ansök senast 20 augusti. Du ansöker via din kommun och du hittar länkar till alla kommuner här.

Se alla dagar och tider i vår kurskatalog.