Barnskötarutbildning

Barnskötarutbildning A + B, 900 poäng

KLASSRUM kurskod: ÅV8BFABK
DISTANS kurskod: ÅV8BFABD

Barnskötarutbildningen är en yrkesutbildning för dig som vill arbeta med barn och ungdomar inom bland annat förskola, skola och fritidsverksamhet. Efter avslutad utbildning kan du arbeta som barnskötare, elevassistent eller personlig assistent för barn och ungdomar. Det finns en stor efterfrågan av utbildad personal inom barnomsorgen. Som barnskötare, elevassistent och personlig assistent för barn och ungdomar är din uppgift att ge barn och ungdomar en trygg och stimulerande tillvaro. Detta arbete kan omfatta allt från att leka, skapa, idrottsaktiviteter och friluftsliv till matservering och att hålla kontakt med föräldrarna.

Barnskötarutbildningen på Åsö vuxengymnasium består av 900 poäng och är fördelat på två nivåer. Varje nivå motsvarar en termin av heltidsstudier och utbildningens längd är beräknad till två terminer. Hos oss kan du välja att läsa utbildningen i klassrum eller på distans. Läser du utbildningen på distans skriver du alla prov och gör obligatoriska moment i skolans lokaler. Du söker utbildningen som ett kurspaket. För att se kursstartsdatum för hösten 2017 klicka på den lila knappen nedan.

Barnskötarutbildning kursstarter 2017

Ansök här via din kommun

Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholms och Österåker kommun»
Solna kommun»